Festmad

Festmad Januar & Februar

Der er meget forberedelse forbundet med en god fest. Det er der uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller konfirmation. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at lette arbejdet en smule. Ved Gastro13 ved vi, hvordan man skaber de helt rigtige rammer til en festlig begivenhed. Når der inviteres til fest, så er det vigtigt, at festmaden er lige i skabet, og den skal derfor være delikat og udover det sædvanlige. Ved bestilling af mad ved os får du leveret den helt rigtige festmad lige til døren. Vi sikrer dig, at ingen til festen går sultne i seng, samtidig med at vi sparer dig for en masse besvær.

Nydelse for alle sanser Vi er eksperter i at sammensætte retter, hvor der hverken bliver sparet på den gode smag eller på de små detaljer. Vores køkkenhold er specialister i at kæle for anretningen, og du kan derfor være sikker på, at dine gæster vil blive positivt overrasket, når de ser, hvad de skal sætte tænderne i. For at sikre at smagen er i top, handler vi kun med de bedste råvarer, og du modtager dine retter kort tid efter, at de sat sammen.

Gør dig klar til fest
Vi har vores base i Herning, men leverer også mad til mange fester i Silkeborg og omegn. Uanset hvor i landet du bor, skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan levere til din fest. Vi fanges på telefon 29 80 40 51 eller på mail mail@gastro13.dk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og med kompetent rådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig.

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Appetizer

Kammuslingeceviche
Med dildolie og syre

Forret

Tørret okseinderlår
Med trøffelcreme og urtesalat
Tigerrejesalat
Med sprøde grøntsager
Skalddyrssuppe
Med crème fraiche & friskhakket purløg
Hjemmebagt brød
& brunet smørcreme

Hovedret

Sous vide tilberedt flab meat
( okse )
Grillet & marineret nakkefilet
Confiterede kartofler
Med hvidløg & rosmarin
Filopakker
Med grøntsager & urter
Salat med savoykål
æbler , salatost & valnødder
Kraftfuld sauce på cognac
Og grønne peberkorn

Dessert

Rødgrød med syltede rødbeder
& røde nuance
Passionstærte
Med chokolade & marengs
Din forespørgsel
Antal kuverter: