Samarbejdspartnere

Vores unikke samarbejdspartnere

Vi vil gøre det nemt for dig at holde en fest

Hos gastro13 har vi en passion for mad, gode råvarer og kvalitet. Vi ved også at der er en masse andre ting man skal have styr på når man skal holde en god fest hvad enten det er i privaten eller hos din virksomhed. Vi har udvalgt en række dygtige virksomheder som vi samarbejder med da vi ønsker at gøre det nemt for dig at afdække alle de behov du kunne have når du skal holde en fest. Vi vil være din foretrukne festpartner! Vi har partnere der kan hjælpe med alt fra service, borde, stole, blomster, drikkevarer, isterninger, festpynt mm.

Og så får du endda lidt rabat hos de enkelte firmaer hvis du bruger rabatkoden “gastro13”.

Hvem synes ikke det er dejligt med festlige billeder fra en fantastisk fest? Kontakt Myselfie, og få foreviget en uforglemmelig dag.

Florentina sætter prikken over i’et. Med deres helt fantastiske udvalg af tallerkerner, glas, bestik, blomster, servietter, lys, vaser mm. Sikre du dig de smukkeste rammer til din fest.

Hvis du mangler de smukkeste tryksager såsom invitationer, bordkort, menukort, takkekort, velkomstskilt, salmehæfter mm., så er det INK saloon du skal have fat i.

Tilbyder Hancock fadøls & sodavandsløsninger til enhver lejlighed 

Kabeltromlen sørger for at dine gæster sidder godt under hele arrangementet, med deres brede udvalg af lækre borde, bænke og loungemøbler.

Cocktail Company er danmarks førende leverandør af cocktailløsninger til alle årets fester. De medbringer alt så det eneste I kan koncentrere jer om, er at nyde alle de lækre cocktails.

Vi tilbyder isterninger og knust is til din fest. Brug det til nedkøling af drikkevarer eller til dine cocktails. Isen kan leveres på din adresse eller hentes på vores adresse på Gjellerupvej 89 i Åbyhøj. 

Party in a box tilbyder et væld af pynt. Om det er barnedåb, sølvbryllup, rund fødselsdag eller en helt fjerde begivenhed, så har de helt sikkert noget for jer.

Blandt områdets bedste til festmusik. Hvad enten det er firmafest, bryllup, fødselsdag, konfirmation eller en reception. Der tilbydes alt fra mindre bands, dj, guitaristen eller pianisten. De hjælper med at give dig en fantastisk musikalsk oplevelse.

Tilbyder et bredt udvalg af professionelle festmaskiner såsom  slushice, -softice eller en popcornmaskiner. Udover dette tilbyder de også en fadøls TUK TUK samt almindelige fadølsanlæg med flg. varianter: Royal, Tuborg, Carlsberg, Kronenburg & Silkeborg/Grauballe bryghus.

 

Køletrailer

Her har du muligheden for at leje en pålidelig køletrailer med L: 408 x B: 175 x H: 190 cm, med eltilslutning og totalvægt på 2700kg. 
 

Leje af trailer

Du kan også leje en køletrailer

Prisliste

Alle priser er ex. moms

Teknisk data

Indvendigt mål: L: 408 x B: 175 x H: 190 cm 
EL tilslutning med 230V (Medfølger 10M kabel)
Egen- /totalvægt 1010/2700 kg

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.