Catering til dit selskab
Mad ud af huset i Silkeborg - vi leverer til døren

Få mad ud af huset til dit arrangement i Silkeborg - giv dine gæster en lækker oplevelse.

Skal du holde fest med mange gæster, eller have en hyggeligt arrangement derhjemme med dine nærmeste? Gastro13 er klar til at hjælpe dig med at skabe et arrangement dine gæster kommer til at kunne huske i lang tid. Få mad ud af huset leveret til dit selskab i Silkeborg og giv dine gæster en lækker gastronomisk oplevelse.

Lad os skabe rammerne for din næste madoplevelse, eller vær med at at bestemme dem, selv: Får du leveret mad ud af huset i Silkeborg kan du både vælge mellem vores mest populære menuer – se nedenfor – eller skræddersy din helt egen menu, sammen med vores dygtige kokke.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Populære menuer

Se vores mest populære menuer

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den!

Vi kan klare alt fra begravelse, barnedåb, fester m.m.

Hvorfor bestille mad ud af huset hos Gastro13?

Gastro13 har flere års erfaring med catering og levering af mad ud af huset, og vi har leveret tusindvis af kuverter igennem de sidste mange år. Vi tager hånd om at give dig en lækker madoplevelse – hver gang. For vi ved hvor vigtigt en god madoplevelse er for dit arrangement. Når du bestiller mad ud af huset, leverer vi madet professionelt tilberedt af lækre råvarer, pakket og leveret omhyggeligt og hygiejnisk – direkte til din dør, og altid tid tiden.

Har du spørgsmål omkring vores cateringtilbud, så er vi klar til at hjælpe dig – ring direkte på + 45 6110 1313 eller send en mail til mail@gastro13.dk.  

Om maden, Gastro13 - og om at gøre sig umage

Vores drivkraft er vores passion for mad – deraf også madlavning, råvarer, smage og anretning. Når I får mad fra gastro13, skal det være en oplevelse, hvor vi prøver at aktivere alle sanser. Vores menuer følger årstiderne, for at sikre det optimale fra lokale råvarer når de smager bedst. Hvis det så samtidig øger den samlede bæredygtighed, så er det hvad vi kalder “sund fornuft”. 

For os går god smag, kvalitet og elegance hånd i hånd, og du kan være helt sikker på, at maden er frisk, perfekt tilberedt og anrettet indbydende på en måde, som aktiverer de fleste sanser.

For os er det at gøre sig umage et omdrejningspunkt for hele vores måde at drive virksomhed på. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os, og vi er først rigtig tilfredse, når vi har leveret det, som I forventede – og gerne mere til.


Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.