Menu

2 retters menu (SEP-OKT-NOV)

2 retters menu (SEP-OKT-NOV) Gældende fra d. 25 september – 10 november

Vores 2 retters mene består af 2 lækre forretter, surdejsbrød, pisket smør & sæsonens hovedret med bl.a. langtidsstegt okse, pommes fermiére & sæsonens grøntsager. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde dit arrangement hos gastro13, er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden.

Forret

Gravad okse
Med syltede sennepskorn, solbær- & peberrodscreme samt friteret salvie
Kyllingeterrine
Med estragonmayo & sprøde rodfrugter
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt okse
Med rosmarin og røgsalt
Braiseret porchetta af svin
Med enebær & timian
Pommes fermiére
Med timian & hvidløg
Cremet & saltbagt selleri
Med pistacie & grøn persilleolie
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Fyldig svampesauce
Tilsmagt med portvin
VEJLEDNING

(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Friteret salvie anrettes på gravad okse
-De sprøde rodfrugter anrettes på kyllingeterrinen

Hovedret:
-Pommes Fermiére varmes ca. 25-30 min. v. 200 grader
-Glasset med nødder serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Pistacie drysses i glasset med cremet og bagt selleri
-Grønne urter anrettes på pommes fermiere inden servering
-Blomsterblade til pynt på cremet & saltbagt selleri lige inden servering


Dessert: (KUN VED TILKØB AF DESSERT)
-Havretuiles anrettes på hyldebærporcheret pære lige inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.