Menu

Årstidens menu (NOV-DEC)

Denne menu kan først leveres d. 13. november 2024. Forudbestil allerede i dag.

Årstidens menu (NOV-DEC) Gældende fra d. 13 november – 21 december

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Rosastegt kalvesteg
Med urter & hvidløg
Langtidstilberedte svinekæber
Med anis, laurbær & enebær
Grillet rød spidskål
Med ristede nødder, ribs, tyttebær & honning
Pommes anna
Med brunet smør & revet vesterhavsost
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftig rødvinssauce
Tilsmagt med sennepskorn

Dessert

Appelsin panna cotta
Med kardemommecreme & sprød karamel
gastro13s ris a la mande
Med kondenseret mælk, hvid chokolade & ristede mandler
Hertil kirsebærsauce med amarena kirsebær, kirsebærvin & portvin


Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.