• Menuer
        • Type
          • Årstidens menu
          • Tapas menu
          • Brunch
          • Receptionsmenu
          • Sæson menuer
          • Natmad
          Anledning
          • Konfirmation
          • Barnedåb
          • Bryllup
          • Jul & Nytår
  • Selskabslokaler
  • Events
  • Kontakt
  • Privat
  • Erhverv
  • Privat
  • Erhverv
  • Privat
  • Erhverv
  • Privat
  • Erhverv

Type: Årstidens menu

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Årstidens menu

Årstidens menu (SEP-OKT-NOV)

Lille sæsonmenu (JAN-FEB)

Lille sæsonmenu (NOV-DEC)

Julemenu (NOV-DEC)

Gastro13

Lille sæsonmenu (FEB-MAR-APR)

Årstidens menu (NOV-DEC)

Catering Silkeborg

Årstidens menu (MAJ-JUN-JULI)

Lille sæsonmenu (MAJ-JUN-JULI)

Studentermenu

← ældre
Vi ønsker at tilbyde vores kunder et unikt produkt af høj kvalitet. Dette sikrer vi ved at indkøbe gode, friske og lækre råvarer der varierer efter årstiden.
Kontakt os

gastro 13, Herning
Silkeborgvej 36
7400 Herning

 

gastro 13, Silkeborg
Granhøjvej 8
8600 Silkeborg

 

mail@gastro13.dk

+45 6110 1313

Cvr:39315327

Information
  • FAQ
  • Om gastro 13
  • Kundeudtalelser
  • Allergener
  • Kontakt os
  • Job
  • Persondata
  • Handelsbetingelser
  • FAQ
  • Om gastro 13
  • Kundeudtalelser
  • Allergener
  • Kontakt os
  • Job
  • Persondata
  • Handelsbetingelser
© Gastro 13 ApS
  • Find smiley Herning
  • Find smiley Silkeborg
  • Eventbutler.dk
  • Menuer
    • Årstidens menuer
    • Tapas menu
    • Brunch
    • Receptionsmenu
    • Sæson menuer
    • Natmad
  • Selskabslokaler
  • Events
  • Kontakt
  • FAQ
  • Om gastro 13
  • Kundeudtalelser
  • Allergener
  • Kontakt os
  • Job
  • Persondata
  • Handelsbetingelser

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Tilbage
  • Frokost
  • Møde & konferencer
  • Teambuilding
  • Firmaarrangement
  • Frokost
  • Møde & konferencer
  • Teambuilding
  • Firmaarrangement
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.