Menu

2 retters menu (MAJ-JUN-JULI)

2 retters menu (MAJ-JUN-JULI) Gældende fra d. 16 maj - 6 juli

Vores 2 retters mene består af 2 lækre forretter, surdejsbrød, pisket smør & sæsonens hovedret med bl.a. kalvekød, nye danske kartofler & sæsonens grøntsager. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde dit arrangement hos gastro13, er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden.

Forret

Citrus & pebermarineret laks
Med æble, cremet citrussauce & grønt
Rosastegt kalveinderlår
Med grøn basilikumspesto, rugbrødscrunch & syltede bøgehatte
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløgsolie & flagesalt
Svinemørbradsrulle
Med urtefars & bacon
Grillet courget i variation
Med urter, ristede nødder & feta
Nye danske kartofler
Knust med saltet smør & friske grønne urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Pebersauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)
Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Cremet citrussauce hældes ned i glasset med laks inden servering (ca. 2 spsk. til hver)
-Rugbrødscrunch anrettes på ”rosastegt kalveinderlår” inden servering

Hovedret:
-Kartofler varmes ca. 20-25 min. v. MAX 165 grader (OBS: glassene kan max tåle 165 grader)
-Friske grønne urter drysses på de knuste kartofler lige inden servering (EFTER OVN)
-De ristede nødder drysses på ”grillet courget” inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
Dessert (KUN HVID DU HAR TILKØBT DISSE)
-Citronkys anrettes på citronkagen inden servering
-Sprød karamel anrettes på panna cotta inden servering
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.