Menu

2 retters menu (MAJ-JUN-JULI)

2 retters menu (MAJ-JUN-JULI) Gældende fra d. 16 maj - 6 juli

Vores 2 retters menu består af 2 lækre forretter, surdejsbrød, pisket smør & sæsonens hovedret med bl.a. kalvekød, nye danske kartofler & sæsonens grøntsager. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde dit arrangement hos gastro13, er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden.

Forret

Citrus & pebermarineret laks
Med æble, cremet citrussauce & grønt
Rosastegt kalveinderlår
Med grøn basilikumspesto, rugbrødscrunch & syltede bøgehatte
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløgsolie & flagesalt
Svinemørbradsrulle
Med urtefars & bacon
Grillet courget i variation
Med urter, ristede nødder & feta
Nye danske kartofler
Knust med saltet smør & friske grønne urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Pebersauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)
Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Cremet citrussauce hældes ned i glasset med laks inden servering (ca. 2 spsk. til hver)
-Rugbrødscrunch anrettes på ”rosastegt kalveinderlår” inden servering

Hovedret:
-Kartofler varmes ca. 20-25 min. v. MAX 165 grader (OBS: glassene kan max tåle 165 grader)
-Friske grønne urter drysses på de knuste kartofler lige inden servering (EFTER OVN)
-De ristede nødder drysses på ”grillet courget” inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
Dessert (KUN HVID DU HAR TILKØBT DISSE)
-Citronkys anrettes på citronkagen inden servering
-Sprød karamel anrettes på panna cotta inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.