Menu

Lille sæsonmenu (JAN-FEB)

Lille sæsonmenu (JAN-FEB) fra d. 5 januar - 18 februar

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Ellers er der altid mulighed for at lave ændringer, således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa kalv
Med rosmarin & flagesalt
Braiserede svinekæber
Med grøn urteolie & hvidløg
Filopakke
Med porre, bacon, urter & creamcheese
Kartoffelroulade
Med purløg & creme fraiche
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Ølglace
Med rosmarin & honning
Vejledning til lille sæsonmenu:

Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

Forret (KUN HVIS DU HAR TILKØBT FORRETTER)
-Brødet varmes 8-10 min. v. 200 grader
-Suppen varmes i en gryde til kogepunktet (KUN TIL SELSKABER PÅ 15 PERSONER ELLER MINDRE)
-Den varme suppe hældes i glasset med trøffelolie & grønt
-Sprødt crunch anrettes på suppen som det sidste inden servering.
-Rugbrødskrummer anrettes på hvid sæsonfisk inden servering.

Hovedret:
-Filopakke varmes ca. 15-20 min. v. 200 grader.
-Grønt til filopakke anrettes ved filopakkerne inden servering.
-Kartoffelroulade varmes ca. 25 min. v. 200 grader
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert (KUN HVIS DU HAR TILKØBT DESSERTER)
-Clafoutis i glas varmes 10-12 min. v. MAX 160 grader inden servering
-Sprød chokolade anrettes på toppen af clafoutis lige inden servering
-Yuzucreme serveres til clafoutis
-Drys kirsebær drys over hvidchokolade mousse inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.