Menu

Lille sæsonmenu (APR-MAJ)

Lille sæsonmenu (APR-MAJ) fra d. 3 april - 12 maj

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Ellers er der altid mulighed for at lave ændringer, således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløg, flagesalt & peber
Kyllingeballotine
Med tomatpesto & baslikum, rullet i bacon
Pommes dauphine
Med fløde, løg & urter
Små kartofler
Med krydderurtesmør af forårets friske urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Mild pebersauce
Tilsmagt med grønne peberkorn & kalvefond
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)
OBS: HUSK AT FÅ IS I FRYSEREN (kun ved tilkøb af dette)

Forret: (KUN VED TILKØB AF EN ELLER FLERE FORETTER)
- Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rodfrugtchips anrettes på varmrøget laks inden servering.

Hovedret:
-Pommes Dauphine varmes ca. 25 min. v. 200 grader
-Små kartofler varmes ca. 25 min v. 200 grader
-Frisk timian kommes på pommes dauphine inden servering
-Hakket purløg, persille & kørvel vendes med de små kartofler lige inden
servering
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert: (KUN VED TILKØB AF EN ELLER FLERE)
-Isen tages op ca. 20 min. før servering.
-De brændte marengs anrettes på chokoladekagen inden servering
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.