Menu

Årstidens menu (APR-MAJ)

Årstidens menu (APR-MAJ) Gældende fra d. 3 april - 12 maj

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Varmrøget peberlaks
Med estragonmayo, samt broken gel på citron & hyldeblomst
Stegte tigerrejer
Med grov basilikumspesto, æble & asparges
Italiensk modnet skinke
Med mozzarella, melon & mikrourter fra Engesvang
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med hvidløg, flagesalt & peber
Kylling ballotine
Med tomatpesto & baslikum, rullet i bacon
Pommes dauphine
Med fløde, løg & urter
Små kartofler
Med krydderurtesmør af forårets friske urter
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Mild pebersauce
Tilsmagt med grønne peberkorn & kalvefond

Dessert

Klæg chokoladekage
Med brændt marengs, rabarberkompot & sprødt
Hjemmelavet jordbæris
Toppet med hvid chokolade
Hetil frisk frugt & bær
Obs: Husk fryseplads til den hjemmelavede is

Vejledning
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)
OBS: HUSK AT FÅ IS I FRYSEREN!

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rodfrugtchips anrettes på varmrøget laks inden servering.

Hovedret:
-Pommes Dauphine varmes ca. 25 min. v. 200 grader
-Små kartofler varmes ca. 25 min v. 200 grader
-Frisk timian kommes på pommes dauphine inden servering
-Hakket purløg, persille & kørvel vendes med de små kartofler lige inden servering
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
-Isen tages op ca. 20 min. før servering.
-De brændte marengs anrettes på chokoladekagen inden servering
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.