Menu

Stor Tapas (NOV-DEC)

Stor Tapas (NOV-DEC) Fra d. 16 november - 21 december

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Sorte blinis
Med røget laks, agurk, fennikel & ost
Rosastegt fasanbryst
Med havtorns syltede løg, svampecreme, mandler & grønt
Krydret & gravad okse
Serveret med peberrodscreme, kapers & æggeblomme
Gastro13s æbleflæsk
Serveret med syltet æble & sprøde flæskesvær
Vintersalat
Med coppa & udvalg af årstidens råvarer
Svampequiche
Med Karl Johan svampe, østershatte, hasselnødder & vesterhavsost
Modnet skinke
Serveret med ristede rosenkål, trøffelaioli & grønt
Hvid fisk
Med beder, estragon & lakrids
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør
2 slags tapanade

Dessert

Gastro13´s æblekage
Med mirabelle, mascarponecreme & solbærmarengs
Appelsin panna cotta
Med kardemomme & pistaciekrokant
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.