Menu

Årstidens menu (SEP-OKT-NOV)

Årstidens menu (SEP-OKT-NOV) Gældende fra d. 27 september – 5 november

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Karamelliseret løgsuppe
Med æbler, pærer & tigerreje
Lavvarmet hvid fisk
Med baconcreme, beder & rodfrugtchips
Coppa
Med bagt savoykål & creme tilsmagt med brunet smør
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt okse
Med brunet smør & ristede hvidløgsstykker
Svinemørbradsrulle
Med urtefars & bacon
Variation af jordskok
Med puré, brunet smør, rødløg & æble
Trøffelkartoffel
Med rosmarin & smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Tilsmagt med grillede løg & oksemarv

Dessert

Sweetpotato pie
Med crème chantilly
Panna Cotta tilsmagt med kaffe
Hertil karamelchokolade, popkorn & majsspirer
Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.