Menu

Årstidens menu (AUG-SEP)

Årstidens menu (AUG-SEP) Gældende fra d. 4 august – 23 september

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Hvid sæsonfisk
Med kærnemælk & blomsterkål
Lynstegt tun i hoisin sauce
Med ingefærskimchi & friteret skalotteløg
Modnet italiensk skinke
Med trøffelcreme, semidried tomat & basilikum
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med timiansalt & røg
Kyllinge & kalkunrulle
Med urtefars & estragon
Variation af selleri
Med puré, brunet smør & æble
Sæsonens kartofler
Med rosmarin, parmesan & brunet smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Tilsmagt med grillede løg & oksemarv

Dessert

Koldskålsfromage
Med yuzu & crumble med miso & sesam
”Dekonstrueret tærte”
Med danske bær, vaniljecreme & broken gel
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.