Menu

Årstidens menu (AUG-SEP)

Denne menu kan først leveres d. 1. august 2024. Forudbestil allerede i dag.

Årstidens menu (AUG-SEP) Gældende fra d. 1 august – 22 september

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, så du sagtens kan dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Modnet italiensk skinke
Med semidried tomat, burrata, basilikumsolie & sprødt brød
Hvid sæsonfisk
Med fiskesauce, dild & sprødt crunch
Letrøget tun
Med asiatisk sesammayo & grønt
Foccacia med rosmarin, havsalt, sorte fermenterede hvidløg & olivenolie
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med timiansalt & røg
Kyllingeballotine
Med estragon & bacon
Havgustærte (minitærte)
Med frisk æble & rosmarin
Pommes anna
Med tomat, brunet smør & timian
Sommersalat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Tilsmagt med grillede løg & marvsmør

Dessert

Mazarinkage tilsmagt med citron
Hertil lakridssyltede gulerødder, yuzucreme & karamelliseret hvid chokolade
Blondie ("hvid brownie")
Med passionsgel, passionsstøv & frisk passionsfrugt
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.