Nytårsmenu

Nytårsmenu 2024 ud af huset


Bestil nytårsmenuen 2024 hos gastro13, og få tid og overskud til at nyde aftenen sammen med dine gæster. Vi gør det nemt med tre spændende og velsmagende nytårsmenuer til forskellige prispunkter: vælg mellem en 3-, 4- eller 5-retters menu, spækket med smag og luksus, der afslutter 2024 på bedste vis. Bestil din nytårsmenu allerede i dag og vær sikker på, at maden er klar til aftenen. Så kan du slappe af og være nærværende, mens vi tager os af det praktiske. Herunder præsenterer vi vores forslag til nytårsmenuen 2024 – velbekomme!

 

 

 

 

Nytårsmenu 2024 ud af huset

Luksuriøs nytårsmenu – vælg mellem 3, 4 eller 5 retter

Når det kommer til nytårsaften, er maden en af de vigtigste elementer, der kan løfte festen til nye højder. Hos gastro13 tilbyder vi en luksuriøs nytårsmenu, der kan gøre din nytårsaften til noget helt særligt. Vores nytårsmenu 2024 er nøje sammensat af vores dygtige og passionerede kokke, og du har mulighed for at vælge mellem en elegant 3-retters, en mere omfattende 4-retters eller en overdådig 5-retters menu, alt efter hvad der passer bedst
til din aften.

Vores nytårsmenu er ikke blot mad ud af huset, det er en gastronomisk oplevelse, der bringer gourmetoplevelsen direkte til din dør.
Hver 
ret er skabt med fokus på smag, kvalitet og æstetik, og med vores mange års erfaring indenfor catering sikrer vi, at du kan slappe af og nyde aftenen, mens vi tager os af maden. Med vores service til nytårsaften take away kan du være sikker på, at både mad og anretning lever op til dine forventninger.

3-retters nytårsmenu

Hvis du ønsker en elegant og prisvenlig løsning til din nytårsaften, er vores 3-retters nytårsmenu et oplagt valg. Den består af nøje sammensatte retter, hvor kvalitet og smag er i fokus. Menuen er perfekt til dig, der vil servere en festlig middag, uden at skulle bruge tid i køkkenet på årets sidste dag. Forretten består af hummerravioli med hummersauce, syltede græskar, purløgsolie og friskbagt surdejsbrød.
Hovedretten er for mange aftenens vigtigste gæst, og her bliver I forkælet med en oksemørbrad serveret med trøffel pommes anna, variation af løg og okseglace.
Desserten kan ikke være andet end en chokoladedessert der serveres med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis m.m.

4-retters nytårsmenu

Ønsker du at gå et skridt videre, tilbyder vi også en udsøgt 4-retters nytårsmenu. Her får du lidt ekstra at forkæle dine gæster med, og hver ret er nøje udvalgt for at sikre en harmonisk og smagsfyldt oplevelse fra start til slut. Menuen her indeholder forretten, hovedretten og desserten som tidligere beskrevet, men her tilføjer vi en af vores favorit-appetizer som vi kalder “Sprøde kræmmerhuse”. Retten består af kræmmerhuse med snekrabbe og dobbeltfraise. En ægte festmiddag, der gør årets sidste aften lidt ekstra god.

5-retters nytårsmenu

Til dem, der virkelig ønsker at gøre nytårsaften til noget ekstraoridinær, tilbyder vi en imponerende 5-retters nytårsmenu.
Denne menu indeholder retterne i nytårsmenu 3+4 også en mellemret der typisk serveres mellem forretten og hovedretten – lynstegt tun serveret med brunet smør, soya og sesam.
Nytårsaften mad ud af huset – nemt og bekvemt

Vi ved hvor travl nytårsaften kan være, og derfor gør vi det nemt for dig at bestille din nytårsmenu 2024 ud af huset – så du kan være nærværende til festen. Vores passionerede kokke sørger for, at maden er klar til afhentning eller levering, så du ikke behøver bekymre dig om tilberedning eller anretning. Det er den perfekte løsning til dig, der ønsker en fejende flot nytårsmiddag uden at bruge timer i køkkenet.

Med vores nytårsmenu får du ikke blot leveret mad, men en oplevelse skabt med fokus på kvalitet, smag og præsentation. Vores køkkener i Herning og Silkeborg dækker et stort område, så du kan nemt få glæde af vores nytårsaften take away, næsten uanset hvor du bor.

Bestil din nytårsmenu i dag

Vil du sikre dig en luksuriøs og problemfri nytårsaften? Bestil din nytårsmenu allerede i dag hos gastro13.
Uanset om du vælger vores 3-retters, 4-retters eller 5-retters menu, kan du være sikker på en fantastisk madoplevelse,
der vil imponere dine gæster og gøre aftenen mindeværdig.

Lad os tage en snak om jeres nytårsmenu 2024

Udfyld formularen og vi svarer på din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.