Menu

Vegetarisk nytårsmenu

Hos gastro13 har vi en passion for mad, gode råvarer og kvalitet. Vi nyder når vi kan være ”en del af festen” og mærke den gode stemning og det dejlige samvær blandt vores gæster. Derfor bestræber vi os på, at afholde nogle event og arrangementer på eget initiativ, hvor vi vil være jeres værter til ren forkælelse.

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

OBS: Husk at vælge det antal kuverter som skal være vegetariske undervejs i bestillingen.