Vegetarisk nytårsmenu
Hos gastro13 har vi en passion for mad, gode råvarer og kvalitet. Vi nyder når vi kan være ”en del af festen” og mærke den gode stemning og det dejlige samvær blandt vores gæster. Derfor bestræber vi os på, at afholde nogle event og arrangementer på eget initiativ, hvor vi vil være jeres værter til ren forkælelse.
Du kan se vores vegetariske nytårsmenu herunder
Appetizer
Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere
Forret
Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)
Mellemret
”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)
Hovedret
Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)
Gateau marcel
Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)
OBS: For at bestille vores vegetariske nytårsmenu skal du klikke på 4 eller 5 retters menu og på bestillingssiden udfylde antal kuverter samt vælge antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”