Menu

Stor Tapas (SEP-OKT-NOV)

Stor Tapas (SEP-OKT-NOV) Fra d. 28 september - 13 november

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften hvor man kan sidde og snakke over maden i flere timer. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte. (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

Tapas

Gravad okse
Med porrecreme, syltede hyldebær & sprød grønkål
Spizy hokkaidosuppe
Med chorizo, creme fraiche & grønne urter
Hvid lavvarmet fisk
Serveret med rødbede, ingefær & mascarpone
Tatar af okse
Med syltede bøgehatte, sennepscreme & sprøde chips
Jordskokkeflan med muskatnød
Serveret med gulerodspuré & grønt
Udvalg af Unika ost
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Efterårssalat & plukket varmrøget laks
Med udvalg af årstidens råvarer
Drunken shrimp
Serveret med slaw & chilisalsa
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør tilsmagt med brunet smør & nødder
2 slags tapanade

Dessert

Limetærte med mørdej
Serveret med basilikumsganache & pistacie
Cheesecake
Med pumpkinspice, butterscotch karamel & æble
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.