Menu

Stor tapas (MAJ-JUN-JULI)

Stor tapas (MAJ-JUN-JULI) fra d. 16 maj - 6 juli

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Hvid sæsonfisk fra Havnens Fiskehus
Med tatarsauce, sprødt brød & urter
Citrus & pebermarineret laks
Med æble, cremet citrussauce & grønt
Rosastegt kalveinderlår
Med grøn basilikumspesto, rugbrødscrunch & syltede bøgehatte
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Grillet courget i variation
Med urter, ristede nødder & feta
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & coppa
Carpaccio af okse
Med pinjekerner, sprød ost, semidried tomat
Moderne tartelet
Med plukket kylling, purløgscreme & baconstøv
Miniquiche
Med variation af asparges, vesterhavsost & purløgsskum

Dessert

Citronkage
Med brændt marengs & citronkys
Panna cotta med passionsfrugt
Serveret med sommerens friske bær & sprød karamel
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)
Vi anbefaler i servere vores Stor tapas i ”forret”, ”hovedret” og dessert.

”Forret:”
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprødt brød anrettes på hvid sæsonfisk inden servering
-Cremet citrussauce hældes ned i glasset med laks inden servering (ca. 2 spsk. til hver)
-Rugbrødscrunch anrettes på ”rosastegt kalveinderlår” inden servering

”Hovedret:”
-De ristede nødder drysses på grillet courget inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Sprød ost anrettes på carpaccio inden servering
-Tarteletskallen varmes i 6-8 min. v 200 grader inden de fyldes
-Tarteletfyldet anrettes i skallerne inden servering
- Ærteskud anrettes på toppen af moderne tartelet inden servering
-Baconstøv drysses på tarteletten efter fyldet & ærteskuddene er kommet på
-Mini quiche varmes ca. 10-12 min v. 200 grader.

Dessert:
-Citronkys anrettes på citronkagen inden servering
-Sprød karamel anrettes på panna cotta inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.