Menu

Stor tapas (MAJ-JUN-JULI)

Stor tapas (MAJ-JUN-JULI) fra d. 17 maj - 8 juli

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Hvid sæsonfisk
Med tatarsauce, lime & urter
Citrus laks
Med æble, peberrod & rødbedechips
Rosastegt kalv
Med trøffelcreme, rugbrødscrunch & syltede løg
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Grillet courget i variation
Med urter, ristede nødder & feta
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & coppa
Ostefondue med blacklabel spontangæret øl
Serveret med sprødt brød & pølse
Moderne tartelet
Med plukket kylling, purløgscreme & baconstøv
Miniquiche
Med variation af asparges & sprødt

Dessert

Citronkage
Med Loke & karamel
Vanilje & hyldeblomst panna cotta
Serveret med sommerens friske bær & sprødt crunch
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.