Menu

Stor tapas (APR-MAJ)

Stor tapas (APR-MAJ) fra d. 12 april - 14 maj

Vores store tapas menu er en menu spækket op med en masse små lækre madoplevelser. Elementerne i menuen serveres på fade, i små skåle og i små glas, så I både kan anrette menuen som en buffet men også sætte smukt ind på bordet som en tallerken servering. Det er en menu som passer til enhver begivenhed og er perfekt som social dining. Vores store tapas menu er uden tvivl en af vores mest populære menuer og en menu hvor intet mangler.

TAPAS

Håndpillede rejer
Med dildmayo, avokado & grønt
Tunmousse a la gastro13
Med æble, syltede rødløg & grønt
Pankostegt reje
Med aioli & mikrourter
Koldhævede pandebrød med olivenolie
Serveret med pisket smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & serranoskinke
Sprøde rodfrugtchips & blå kartoffelchips
Med kold bearnaise tilsmagt med estragon, æggeblommer & brunet smør
Modnet parmaskinke
Serveret med artiskok, buratta & grønt
Slider (kold miniburger)
Med kyllingesalat, bacon & grønt
Klassisk carpaccio
Med grøn pesto, pinjekerner, parmesan & rucola

Dessert

”Heftig” chokoladekage
Med pisket chokolade, karamel & blåbær
Blondie
Med frisk & syrlig hindbærmousse samt friske bær
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.