Menu

Stor tapas (APR-MAJ)

Stor tapas (APR-MAJ) fra d. 3 april - 12 maj

Vores store tapas menu er en menu spækket op med en masse små lækre madoplevelser. Elementerne i menuen serveres på fade, i små skåle og i små glas, så I både kan anrette menuen som en buffet men også sætte smukt ind på bordet som en tallerken servering. Det er en menu som passer til enhver begivenhed og er perfekt som social dining. Vores store tapas menu er uden tvivl en af vores mest populære menuer og en menu hvor intet mangler.

TAPAS

Varmrøget peberlaks
Med estragonmayo, samt broken gel på citron & hyldeblomst
Stegte tigerrejer
Med grov basilikumspesto, æble & asparges
Italiensk modnet skinke
Med mozzarella, melon & mikrourter fra Engesvang
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & lynstegt tun
Lækre sprøde snacks
Med kold bearnaise tilsmagt med estragon, æggeblommer & brunet smør
Klassisk bruschetta
Med modne tomater, burrata, rødløg, olivenolie & frisk basilikum
Slider (kold miniburger)
Med kyllingesalat, bacon & grønt
Klassisk carpaccio
Med balsamicoglace, pinjekerner, parmesan & rucola

Dessert

Klæg chokoladekage
Med brændt marengs, rabarberkompot & sprødt
Hjemmelavet jordbæris
Toppet med hvid chokolade
Hertil frisk frugt & bær
Vejledning
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)
OBS: HUSK AT FÅ IS I FRYSEREN!

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rodfrugtchips anrettes på varmrøget laks inden servering.
-De sprøde brød serveres til bruschetta.
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
-Isen tages op ca. 20 min. før servering.
-De brændte marengs anrettes på chokoladekagen inden servering
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.