Menu

Stor tapas (SEP-OKT-NOV)

Stor tapas (SEP-OKT-NOV) Gældende fra d. 25 september – 10 november

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Gravad okse
Med syltede sennepskorn, solbær- & peberrodscreme samt friteret salvie
Kyllingeterrine
Med estragonmayo & sprøde rodfrugter
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Med skaldyrssuppe & urter
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Cremet & saltbagt selleri
Med pistacie & grøn persilleolie
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & laks
Tigerrejer "pil pil"
Med aioli & mikrourter
Udvalg af danske & udenlandske oste
Med rødvinssyltede valnødder & knækbrød
Andelevermousse
Med rosa peber, årstidens kompot & rugbrød

Dessert

Hyldebærporcheret pære
Med chokoladeganache & havretuiles
Cheesecake
Med whiskeyglacerede hasselnødder & brombær
VEJLEDNING

Vi anbefaler i servere vores Stor tapas i ”forret”, ”hovedret” og dessert.
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Friteret salvie anrettes på gravad okse
-Skaldyrssuppen lunes i gryde (KUN VED UNDER 15 KUVERTER)
-De sprøde rodfrugter anrettes på kyllingeterrinen
-Rugbrødsknas drysses i glasset med blåmuslinger & urter
-Skaldyrssuppen hældes i glasset inden servering (der er beregnet 1 dl. til hver)

Hovedret:
-Glasset med nødder serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Pistacie drysses i glasset med cremet og bagt selleri
-Blomsterblade til pynt på cremet & saltbagt selleri lige inden servering
-Det smørstegte rugbrød lunes 5-7 min. V 200 grader inden servering & serveres ved andelevermoussen
-Knækbrød serveres til osten

Dessert:
-Havretuiles anrettes på hyldebærporcheret pære inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.