Menu

Stor tapas (NOV-DEC)

Denne menu kan først leveres d. 13. november 2024. Forudbestil allerede i dag.

Stor tapas (NOV-DEC) Gældende fra d. 13 november – 21 december

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svine
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Grillet rød spidskål
Med ristede nødder, ribs, tyttebær & honning
Lomo
Med sprøde kapers, kapersbær med stilk & frisee salat
Vintersalat
Med udvalg af årstidens råvarer & "juleskinke"
Luftørret vildsvine charcuterie
Med løgmarmelade & bøgehatte
Minislider(kold)
Med fjerkræ, hoisin & kimchi

Dessert

Appelsin panna cotta
Med kardemommecreme & sprød karamel
Gastro13s ris a la mande
Med kondenseret mælk, hvid chokolade & ristede mandler
Hertil kirsebærsauce med amarena kirsebær, kirsebærvin & portvin
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.