Menu

Receptionsmenu (FEB-MAR)

Receptionsmenu (FEB-MAR) Minimum 15 kuverter (Gældende fra d. 21 februar – 31 marts

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter.OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.Gældende fra d. 21 februar – 31 marts

Hovedret

Sprøde "fyld selv" kræmmerhuse (2 stk. pr pers)
Med moderne rejesalat & stenbidderrogn
Vitello tonnato
Med kaperscreme, urtesalat & sprøde kapers
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Oksecarpaccio
Med trøffelcreme, sprøde parmesanchips & frisee
Minislider (kold)
Med kyllingesalat & hjemmesylt
Saltet karameltærte
Med mælkechokolade, chokoladeganache, pistacie & grønt
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Rejesalaten sprøjtes i kræmmerhusene inden servering og pyntes med ét stk stedmoderblomst på hver.
-De sprøde kapers anrettes på vitello tonnato inden servering
-Parmesanchips anrettes på carpaccio inden servering
-Miniquiche varmes ca. 12 min. v. 200 grader.
-Knækbrødet serveres til osten
-Karamelsaucen lunes i mikroovn eller gryde til den er lun & serveres med karameltærten.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.