Menu

Receptionsmenu (AUG-SEP)

Denne menu kan først leveres d. 1. august 2024. Forudbestil allerede i dag.

Receptionsmenu (AUG-SEP) Minimum 15 kuverter (Gældende fra d. 1 august - 22 september)

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter.OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.Gældende fra d. 1 august til d. 22 september.

Receptionshapsere

Modnet italiensk skinke
Med semidried tomat, burrata, basilikumsolie & sprødt brød
Letrøget tun
Med asiatisk sesammayo & grønt
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Tigerreje
Med ærtepesto & grønt
Empanadas
Med oksekød, sesam, spidskommen & fetacreme
Hvid brownie
Med passionsgel, passionsstøv & frisk passionsfrugt
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.