Menu

Receptionsmenu (JULI-AUG-SEP)

Denne menu kan først leveres d. 30. juli 2025. Forudbestil allerede i dag.

Receptionsmenu (JULI-AUG-SEP) fra d. 30 juli - 21 september

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter. OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.

Receptionshapsere

Varmrøget laks
Med grøn peberdressing & dild
Tigerrejer
Med kinaradise & skaldyrssauce
Coppa
Med blomkålscreme & syltede rødløg
Fast modnet ost
Med oliven, physalis & knækbrød
Carpaccio af okse
Med balsamico & vesterhavsost
Sliders
Med rosa okse, sesammayo & relish





Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Receptionsmenu (JULI-AUG-SEP)x15
2385,- DKK
Pris pr. kuvert 159,-
Pris i alt2385,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.