Menu

Lille tapas (FEB-MAR)

Lille tapas (FEB-MAR) Fra d. 21 februar - 31 marts

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften hvor man kan sidde og snakke over maden i flere timer. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte. (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

Tapas

Sprøde "fyld selv" kræmmerhuse (2 stk. pr pers)
Med moderne rejesalat & stenbidderrogn
Vitello tonnato
Med kaperscreme, urtesalat & sprøde kapers
Lavvarmet fisk
Med cremet jordskok, æble, grøn olie, sprødt brød & grønt
Grøn persilleflan
Med hakket persille, persillerod, hjemmesylt & baconcreme
Oksecarpaccio
Med trøffelcreme, sprøde parmesanchips & frisee
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør
Miniquiche
Med svampe, vesterhavsost, purløg & creme
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rejesalaten sprøjtes i kræmmerhusene inden servering og pyntes med ét stk stedmoderblomst på hver.
-De sprøde kapers anrettes på vitello tonnato inden servering
-De sprøde rugbrødschips anrettes på lavvarmet fisk inden servering.
-Parmesanchips anrettes på carpaccio inden servering
-Miniquiche varmes ca. 12 min. v. 200 grader.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.