Menu

Lille tapas (APR-MAJ)

Lille tapas (APR-MAJ) fra d. 3 april - 12 maj

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte men anbefales ikke til at være til et helaftensarrangement (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Varmrøget peberlaks
Med estragonmayo, samt broken gel på citron & hyldeblomst
Stegte tigerrejer
Med grov basilikumspesto, æble & asparges
Italiensk modnet skinke
Med mozzarella, melon & mikrourter fra Engesvang
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Klassisk bruschetta
Med modne tomater, burrata, rødløg, olivenolie & frisk basilikum
Slider (kold miniburger)
Med kyllingesalat, bacon & grønt
Klassisk carpaccio
Med balsamicoglace, pinjekerner, parmesan & rucola
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)
OBS: HUSK AT FÅ IS I FRYSEREN!(kun hvis du har tilkøbt en eller flere desserter)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rodfrugtchips anrettes på varmrøget laks inden servering.
-De sprøde brød serveres til bruschetta.

Dessert: (Kun hvis du har tilkøbt en eller flere desserter)
-Isen tages op ca. 20 min. før servering. -De brændte marengs anrettes på
chokoladekagen inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.