Menu

Lille tapas (APR-MAJ)

Lille tapas (APR-MAJ) fra d. 3 april - 12 maj

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften hvor man kan sidde og snakke over maden i flere timer. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte. (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Varmrøget peberlaks
Med estragonmayo, samt broken gel på citron & hyldeblomst
Stegte tigerrejer
Med grov basilikumspesto, æble & asparges
Italiensk modnet skinke
Med mozzarella, melon & mikrourter fra Engesvang
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Klassisk bruschetta
Med modne tomater, burrata, rødløg, olivenolie & frisk basilikum
Slider (kold miniburger)
Med kyllingesalat, bacon & grønt
Klassisk carpaccio
Med balsamicoglace, pinjekerner, parmesan & rucola
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)
OBS: HUSK AT FÅ IS I FRYSEREN!(kun hvis du har tilkøbt en eller flere desserter)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rodfrugtchips anrettes på varmrøget laks inden servering.
-De sprøde brød serveres til bruschetta.

Dessert: (Kun hvis du har tilkøbt en eller flere desserter)
-Isen tages op ca. 20 min. før servering. -De brændte marengs anrettes på
chokoladekagen inden servering
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.