Menu

Lille tapas (AUG-SEP)

Lille tapas (AUG-SEP) Gældende fra d. 1 august – 22 september

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte men anbefales ikke til at være til et helaftensarrangement (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Modnet italiensk skinke
Med semidried tomat, burrata, basilikumsolie & sprødt brød
Hvid sæsonfisk
Med fiskesauce, dild & sprødt crunch
Letrøget tun
Med asiatisk sesammayo & grønt
Foccacia med rosmarin, havsalt, sorte fermenterede hvidløg & olivenolie
Serveret med pisket smør
Havgustærte (minitærte)
Med frisk æble & rosmarin
Kold tomatsuppe ala bloody mary
Med basilikumscreme & chili
Empanadas
Med oksekød, sesam, spidskomme & fetacreme
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Fiskesauce lunes i gryde (KUN VED UNDER 15 KUVERTER)
-Sprødt brød kommes på Italiensk Skinke inden servering
-Sprødt crunch kommes på hvid fisk inden servering
-Den lune fiskesauce kommes på hvid fisk inden servering (ca. 3 spsk.)
-Havgustærten varmes ca. 10 min v. 220 grader.
-De friske æbler kommes på havgustærten (EFTER OVN)
-Empanadas varmes ca. 15min. på 220 grader
-Den kolde tomatsuppe hældes i glasset med basilikumscreme
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Lille tapas (AUG-SEP)x4
1076,- DKK
Pris pr. kuvert 269,-
Pris i alt1076,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.