Vores julefrokostmenu kan serveres som både social dining-concept men også som den traditionelle julefrokost servering. Julefrokosten er sammensat af forskellige foretter, hovedretter og desserter, så der er noget for en hver smag. Det er ikke en klassisk dansk julefrokostmenu, men kan indeholde et par klassiske elementer, som rejer, gris, kål og ris a la mande, men med et stort ”gastro13-twist”. Vi tillader os at kalde det en anderledes og meget velsmagende julemenu, som er blevet ekstrem populær. Julemenuen er sammensat med 3 forret-elementer og brød, 2 slags kød så du har mulighed for at dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære julefrokostmenu og med god grund.
gastro 13, Herning
Silkeborgvej 36
7400 Herning
gastro 13, Silkeborg
Granhøjvej 8
8600 Silkeborg
Cvr: 39315327
Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere
Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)
”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)
Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)
Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)
(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)