Menu

Stor tapas (FEB-MAR)

Stor tapas (FEB-MAR) Gældende fra d. 21 februar – 31 marts

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

Hovedret

Sprøde "fyld selv" kræmmerhuse (2 stk. pr pers)
Med moderne rejesalat & stenbidderrogn
Vitello tonnato
Med kaperscreme, urtesalat & sprøde kapers
Lavvarmet fisk
Med cremet jordskok, æble, grøn olie, sprødt brød & grønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Persilleflan
Med hakket persille, persillerod, hjemmesylt & baconcreme
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & modnet italiensk skinke
Oksecarpaccio
Med trøffelcreme, sprøde parmesanchips & frisee
Bruschetta
Med tomat, burrata, basilikum & sprødt brød
Miniquiche
Med svampe, vesterhavsost, purløg & creme

Dessert

Vesterhavsost & Arla unika ost
Med sveske- & kirsebær kompot, figner, hjemmebagt knækbrød & physalis
Saltet karameltærte
Med mælkechokolade, chokoladeganache, pistacie & grønt
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rejesalaten sprøjtes i kræmmerhusene inden servering og pyntes med ét stk stedmoderblomst på hver.
-De sprøde kapers anrettes på vitello tonnato inden servering
-De sprøde rugbrødschips anrettes på lavvarmet fisk inden servering.
-Parmesanchips anrettes på carpaccio inden servering
-De sprøde brød serveres til bruschetta
-Miniquiche varmes ca. 12 min. v. 200 grader.
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
-Knækbrødet serveres til osten
-Karamelsaucen lunes i mikroovn eller gryde til den er lun & serveres med karameltærten.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.