Menu

2 retters menu (FEB-MAR-APR)

Denne menu kan først leveres d. 20. februar 2025. Forudbestil allerede i dag.

2 retters menu (FEB-MAR-APR) Gældende fra d. 20 februar – 6 april

Vores 2 retters mene består af 2 lækre forretter, surdejsbrød, pisket smør & sæsonens hovedret med bl.a. langtidsstegt okse, pommes fermiére & sæsonens grøntsager. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde dit arrangement hos gastro13, er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden.

Forret

Hvid fisk glaceret i miso & teriyaki
Med sprøde urter & sesam
Grillet okse
Med løgmarmelade & syltede bøgehatte
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa okse
Med rosmarin & flagesalt
Svinebryst
Med citron & rosmarin
Variation af forårskål
Med nødder & peberrod
Kartoffelkvadrat
Med purløg, timian & saltet smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Monteret med smør & tilsmagt med kalvefond
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
2 retters menu (FEB-MAR-APR)x6
1794,- DKK
Pris pr. kuvert 299,-
Pris i alt1794,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.