Menu

Fisk, charcuteri & ost

Fisk, charcuteri & ost Minimum 10 kuverter

Er I ude efter en menu, som passer godt ind til et social dining concept, så er denne menu et rigtig godt bud. Denne menu egner sig fantastisk hvis I ønsker jer lidt let og lækkert, hvor man nemt kan ”gå til og fra”. Menuen bliver nemlig anrettet som en buffet på skiferplader, træbræt mm. Betragt menuen som værende et let aftensmåltid, hvor I har mulighed for at supplere op med lidt ekstra – tag fat i os, så finder vi den rette løsning for jer til denne menu.

Tapas

4 slags charcuteri
Med tilhørende tapanade
Grøn peber pate
Med passende sylt og grønt
4 lækre oste fra ind & udland
Med oliven og hjemmesylt
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør
Røget & modnet skinke
Med creme & grønt
Sprøde snacks
Fx. mandler, knækbrød & rodfrugtchips
3 slags tapanade
Efter kokkens udvalg
Fiskeret efter årstiden
Med dip & urter fra Engesvang
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.