Menu

Fisk, charcuteri & ost

Fisk, charcuteri & ost Minimum 10 kuverter

Er I ude efter en menu, som passer godt ind til et social dining concept, så er denne menu et rigtig godt bud. Denne menu egner sig fantastisk hvis I ønsker jer lidt let og lækkert, hvor man nemt kan ”gå til og fra”. Menuen bliver nemlig anrettet som en buffet på skiferplader, træbræt mm. Betragt menuen som værende et let aftensmåltid, hvor I har mulighed for at supplere op med lidt ekstra – tag fat i os, så finder vi den rette løsning for jer til denne menu.

Tapas

4 slags charcuteri
Med tilhørende tapanade
Grøn peber pate
Med passende sylt og grønt
4 lækre oste fra ind & udland
Med oliven og hjemmesylt
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør
Røget & modnet skinke
Med creme & grønt
Sprøde snacks
Fx. mandler, knækbrød & rodfrugtchips
3 slags tapanade
Efter kokkens udvalg
Fiskeret efter årstiden
Med dip & urter fra Engesvang
Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprødt kræmmerhus med ”rogn”, purløgsstøv & radisecress fra Engesvang

Forret

Jordskokkesuppe skilt med dildolie, jordskokkepuré, estragonsne, tallerkensmækkere & sprødt.

Hertil vores lækre surdejsboller & pisket smør med grønne urter & havsalt.

Hovedret

Sprød selleri serveret med gulerodspuré tilsmagt med timian, svampe & trøffelglace, syltede gulrodstern, glaceret & brændt løg, sprød kartoffelkugle & ærteskud.

Dessert

Brownie med nødder & Valrhona chokoladecreme & frisk kørvel

Crumble med saltet smør & citron

Hjemmelavet flødeis med solbær & madagaskar vanilje

Pris pr. kuvert

499,- DKK​

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.