Menu

Bryllupsmenu

Bryllupsmenu Eksempel på en bryllupsmenu

Dette er vores eksempel på en lækker & spændende bryllupsmenu. Du tilbydes her forret, hovedret samt dessert, hvor alle retter indeholder flere sæsonbetonede elementer. En toplækker menu, sammensat af de bedste råvarer.

Forret

Kammusling
Med jordskok, æble & sprødt
Jomfruhummer
Med skaldyrssauce, grøn olie & urter fra Engesvang
Oksetatar
Med trøffelcreme, rugbrødscrunch & syltede løg
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalveculotte
Med hvidløgsolie & flagesalt
Kyllingeballotine
Med estragon & tomat
Sæsonens kartoffel
Med urtesmør & grønt
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Grillede løg & confiteret porre
Med ristede nødder & tyttebær
Rødvinssauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg

Dessert

Creme brulee
Med orangekaramel & sprødt
Gateau marcel
Pyntet med friske bær, broken gel & sprød chokolade
Forretten er portionsanrettet, hovedretten serveres som buffet & desserten er portionsanrettet.
Vi kan lave hele menuen som social dining tilpasset til fordelingen af gæster ved hvert bord mod en merpris på 48 kr. pr kuvert.

VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-De sprøde lotusrodschips anrettes på kammuslingen inden servering
-Den lune skaldyrssauce hældes i glasset med jomfruhummer inden servering
-Rugbrødscrunch drysses på tatar inden servering

Hovedret:
-Kartoflerne varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Grillet løg varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Confiteret porre varmes ca. 12 min. v. 200 grader.
-De ristede nødder drysses på løg og porre inden servering
-Tyttebær drysses på løg og porre inden servering
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
Det sprøde anrettes på Creme Brulee inden servering

Du kan se vores bryllupsmenuer - klik her.
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Bryllupsmenux30
14670,- DKK
Pris pr. kuvert 489,-
Pris i alt14670,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.