Menu

Brunch (NOV-DEC)

Brunch (NOV-DEC) Minimum 10 kuverter

(NOV-DEC) Vores brunch er fyldt med en masse lækre elementer der gør at den er spændende og utrolig velsmagende. I vil blive forkælet med blandt andet røræg med svampe, french toast & andre lækkerier. Der er en brunch ud over det normale og passer helt perfekt til fødselsdag eller en anden skøn sammenkomst. Vi anbefaler altid at du tilkøber friskpresset juice for at fuldende oplevelsen og hvis anledningen er til det, så selvfølgelig også Cava. Der vil i denne menu være flere ting, som du selv skal lune. Dette er af hensyn til kvaliteten.

Brunch

Yoghurt med vanilje & kanel
Med æble & sprødt crunch
Æg i cocottte
Med purløg & revet ost
Små brunchpølser
Med vinterurter
Rejesalat
Med fingerlimes & urter fra Engesvang
Oste
Med hjemmesylt & druer
Lufttørret vildsvine charcuterie & oksepølse
Med tapenade & surt
Kardemommesnurrer
Med kardemomme, smør & perlesukker
Hjemmebagt leverpostej
Med svampe & sprød bacon
Frugtfad
Med sæsonens frugter & bær
Friskbagt rugbrød
Koldhævede surdejsboller
Hertil saltet smør
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

-Bollerne varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rugbrødet kan med fordel lunes sammen med bollerne
-Kardemommesnurrer lunes 4-6 min. v. 200 grader
-Æg varmes ca. 10-12 min. v. 200 grader
-Brunchpølse varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Leverpostej varmes ca. 12-15min v. 200 grader
-Det sprøde bacon serveres til leverpostejen inden servering
-Sprødt crunch serveres sammen med yoghurten
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Brunch (NOV-DEC)x10
2490,- DKK
Pris pr. kuvert 249,-
Pris i alt2490,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.