Menu

Brunch (JAN-FEB-MAR)

Denne menu kan først leveres d. 8. januar 2025. Forudbestil allerede i dag.

Brunch (JAN-FEB-MAR) Minimum 10 kuverter

(JAN-FEB-MAR) Vores brunch er fyldt med en masse lækre elementer der gør at den er spændende og utrolig velsmagende. I vil blive forkælet med blandt andet hindbærskyr, scrambled eggs & andre lækkerier. Der er en brunch ud over det normale og passer helt perfekt til fødselsdag eller en anden skøn sammenkomst. Vi anbefaler altid at du tilkøber friskpresset juice for at fuldende oplevelsen og hvis anledningen er til det, så selvfølgelig også Cava. Der vil i denne menu være flere ting, som du selv skal lune. Dette er af hensyn til kvaliteten.

Brunch

Hindbærskyr
Med nøddecrunch
Scrambled eggs
Vendt med creme fraiche 38% & toppet med serranocrunch
Brunchpølse
Med timian & æble
Citrus laks
Med æble, peberrod & grønne urter
2 slags oste & 2 slags charcuteri
Med hjemmesylt & tapenade
Minislider
Med kyllingesalat tilsmagt med estragon
Frugtfad
Med sæsonens frugter & bær
Kardemommesnurrer
Med perlesukker & remonce
Chiarugbrød
Koldhævede surdejsboller
Hertil saltet smør
Vejledning til brunchmenu:

Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Bollerne varmes 8-10 min. v. 200 grader
-Knækbrød serveres til osten
-Kardemommesnurrer lunes 4-6min. v. 200 grader
-Brunchpølse varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Scrambled eggs varmes ca. 8 min. v. 200 grader
-Serranocrunch anrettes på scrambled eggs inden servering
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Brunch (JAN-FEB-MAR)x10
2490,- DKK
Pris pr. kuvert 249,-
Pris i alt2490,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.