Menu

Årstidens menu (NOV-DEC)

Årstidens menu (NOV-DEC) fra d. 16. november - 21 december

Årstidens menu er perfekt som social dining conpect. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du 3 forretter samt en hovedret med 2 slags kød, hvor du har mulighed for at dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe og ”hvor meget maden skal fylde” i løbet af arrangementet. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Sorte blinis
Med røget laks, agurk, fennikel & ost
Rosastegt fasanbryst
Med havtorns syltede løg, svampecreme, mandler & grønt
Krydret & gravad okse
Serveret med peberrodscreme, kapers & æggeblomme
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt gris
Med rosmarin & juleøl
Andebryst a la orange
Tilberedt med kanel & anis
Pommes anna
Med svampe, løg, hvidløg & massere af smør
Gastro13s æbleflæsk
Serveret med syltet æble & sprøde flæskesvær
Vintersalat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftigt efterårssauce
Tilsmagt med enebær, oksefond & ribs

Dessert

Gastro13s æblekage
Med mirabelle, mascarponecreme & solbærmarengs
Appelsin panna cotta
Med kardemomme & pistaciekrokant
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.