Frokostordning
Frokost­oplevelser til din virksomhed

Få en frokostordning, du ser frem til

Skal frokosten være noget, jeres medarbejdere ser frem til? En sund frokost, der er varieret dag for dag – og som ikke bare minder om den I fik i sidste uge? En frokost som appellerer til samtlige sanser – og som understøtter den værdifulde kollega snak henover et godt frokostbord?Så lad gastro13 stå for jeres frokostordning. Vi laver mad fra bunden, med masser af smag og altid baseret på de gode råvarer. Med en god frokostordning fra os, vil jeres frokost altid være varieret, spændende, inspirerende og indeholde noget for enhver smag. Endelig gør vi noget ud af, at vores madudbringning præsenterer sig flot, at den vækker appetitten og animerer til et godt selskab.


Vi tilbyder frokostordning til små virksomheder, såvel som store. 
Vores frokostordning er lavet af kokke, der sætter en ære i deres fag. Derfor kan I tage os på ordet – I kan nemlig få den første firmafrokost gratis, så I kan opleve den høje kvalitet. Kontakt os og få et godt tilbud på en frokostordning til jeres virksomhed

Buffeten

Frokostordningen vil blive leveret som en tag-selv-buffet, hvor der vil være kolde og varme retter samt tilbehør.

Det kolde

Mandag & Onsdag: 2 slags pålæg med passende tilbehør.
Tirsdag, Torsdag & Fredag: 2 slags pålæg med passende tilbehør.

Det varme

1 varm ret, hvor der kan være tilbehør som fx. ris, pasta, korn eller kartofler.

Det grønne

Mandag & Onsdag: Salatbar med min. 10 forskellige elementer.
Tirsdag, Torsdag & Fredag: 2 grønne salater med 3-4 forskellige elementer eller lækre grøntstænger med dip & tapenade.

Brød

Hjemmebagte udvalg af rugbrød og koldhævede brød med saltet smør.

Dessert

Onsdag serverer vi kage eller en lille sød overraskelse.

Diverse

Hver mandag får man leveret 3 slags dressing og 5 sprøde toppings til ugens salater.

Har du brug for mere end vores frokost?

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra ting f.eks.:

Frisk frugt

Kr. 7,-

Friskpresset juice

Kr. 15,-

Oste med tilbehør

Kr. 30,-

Platter eller mindre anretninger til salgsmøder, kundemøder mm.

Ring for pris

Ønskes andet, så kontakt os og vi vil finde en løsning.

Få et tilbud

Priser og information

Prisen for frokostordningen indeholder to ting. Kuvertpris alt efter hvor mange personer I er, og en leveringspris der udregnes ud fra hvor I har til huse. Vi leverer frokostordningen til virksomheder der er fra 10 kuverter.

10-20 personer

Kr. 58,-

ex. moms

21-40 personer

Kr. 56,-

ex. moms

41+ personer

Kr. 54,-

ex. moms

Derudover kommer prisen for levering som afhænger af tilkøringsforhold og kuvertantal.

Der kan være flere forhold involveret i at skulle investere i en frokostordning til arbejdspladsen. En af de ting der kan spille ind er moms- og skatteregler i forbindelse med firmafrokost. Der er nogle ting, du skal være opmærksom på. 

Vi har køkken i både Herning og Hammel. Det giver os mulighed for at tilbyde madudbringning til virksomheder i hele Midtjylland. Takket være de to køkkener, der arbejder tæt sammen, kan vi tilbyde dig den bedste frokostordning. Der er samme fulde fokus på kvalitet og et varierende, spændende, inspirerende udvalg af kolde og varme retter.

Overskud til mere - Større overskud?

Ser du dine medarbejders frokost som en omkostning – eller ser du den som en investering. En mulighed for at investere i dine medarbejderes velvære, investere i rammerne for en rar og hyggelig atmosfære mellem gode kollegaer? En investering i medarbejdertilfredshed? 

Undersøgelser har vist at tilfredse medarbejdere præsterer bedre og bliver længere i deres stillinger. Vi ved alle, hvad det ville betyde for en virksomhed, hvis alle medarbejdere konsekvent præsterede bedre og den samlede medarbejderstabs kollektive erfaring voksede.

Begynd at betragte din virksomheds gode frokostordning, som den investering der sandsynligvis giver det største Return-on-investment, måske det hurtigste payback og helt sikkert skabe den hyggeligste stemning. Begynd at betragte jeres frokostordning som en investering.

Forkæl dine medarbejdere med vores lækre frokostordning og se hvordan den holder energien oppe og humøret højt – og hvis du ikke tror på os, så lad os give den første frokost gratis. Så kan du selv få syn for sagn – Velbekomme!