Menu

Stor tapas (APR-MAJ)

Denne menu kan først leveres d. 15. april 2026. Forudbestil allerede i dag.

Stor tapas (APR-MAJ) Gældende fra d. 15 april - 24 maj

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer. Vi kan lave hele menuen som social dining tilpasset til fordelingen af gæster ved hvert bord mod en merpris på 48 kr. pr kuvert.

TAPAS

Prosciutto crudo (italiensk modnet skinke)
Med urteaioli, rugbrødscrunch, syltede løg & grønt
Sprødstegte tempurarejer
Med chilimayo & urter fra Engesvang
Moderne tunmousse
Med tigerreje, frisk æble, ørredrogn & mikrogrønt
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør
Bruschetta
Med tomat, ricotta & sprød serrano
Svinerillette
Med løvstikkemayo & syltede løg
Osteanretning med danske & udenlandske oste
Hertil sæsonkompot & knækbrød
Årstidens salat
Med årstidens råvarer & små sesam kyllingespyd
Bresaola
Med parmesancreme & trøffelolie

Dessert

Chokoladefondant (med blødende hjerte)
Lavet med belgisk mørk chokolade
Jordbær- & rabarbersorbet
Passionsfrugts pannacotta
Med hvid chokoladeganache, broken gel & friske bær
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Stor tapas (APR-MAJ)x8
3184,- DKK
Pris pr. kuvert 398,-
Pris i alt3184,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.