Menu

Stor tapas (NOV-DEC)

Denne menu kan først leveres d. 12. november 2025. Forudbestil allerede i dag.

Stor tapas (NOV-DEC) fra d. 12 november - 20 december

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Laks
Med peberrod, tyttebær, gule beder & urter fra Engesvang
Duck salad
Med gomadressing, springløg & agurk
Urtevendte tigerrejer
Med citrus, dild & grøn mayo
Koldhævede surdejsbrød med mæsk fra Bøllingsø Bryghus
Serveret med pisket smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & små kyllingespyd
"Æbleflæsk"
Med æble, timian, røget bacon & flæskesvær
Oksecarpaccio
Med syltede sennepskorn & tørret oksehjerte
Røget makrel
A la "Sol over Gudhjem"
Hønsesalat med svampe & estragon
Serveret i voul au vent med sprød serrano

Dessert

Appelsin mazarinkage
Med nougat & hasselnødder
gastro13´s ris a la mande
Med kondenseret mælk, hvid chokolade & ristede mandler
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Stor tapas (NOV-DEC)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.