Menu

2 retters menu (JAN-FEB)

Denne menu kan først leveres d. 8. januar 2025. Forudbestil allerede i dag.

2 retters menu (JAN-FEB) Gældende fra d. 8 jan – 9 feb

Vores 2 retters mene består af 2 lækre forretter, surdejsbrød, pisket smør & sæsonens hovedret med bl.a. langtidsstegt okse, pommes fermiére & sæsonens grøntsager. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde dit arrangement hos gastro13, er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden.

Forret

Plukket varmrøget peberlaks
Med spizy skaldyrssuppe tilsmagt med kokos & urter
Bresaola
Med trøffel & tomat
Koldhævet surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa kalv
Med rosmarin & flagesalt
Kyllingerulle
Med svampesouffle & urter
Vintergrønt
Med brunet smør, soya & ingefær
Confiteret Pommes Fondant
Med hvidløg, purløg & kørvel
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftfuld sauce
Tilsmagt med enebær, marvben & oksefond




Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
2 retters menu (JAN-FEB)x6
1794,- DKK
Pris pr. kuvert 299,-
Pris i alt1794,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.