Menu

2 retters julefrokost

2 retters julefrokost Gældende fra d. 13 november – 21 december

Vores julefrokostmenu kan præsenteres både som et social dining-koncept eller i en mere traditionel julefrokoststil. Menuen indeholder et udvalg af forskellige forretter, hovedretter og desserter, så der er noget for enhver smag. Det er ikke den klassiske danske julefrokost, men inkluderer enkelte traditionelle elementer – naturligvis med et lækkert "gastro13-twist". Vores 2 retters julefrokost er en anderledes og yderst velsmagende julemenu, der har et prispunkt de fleste kan være med på og som sidste år blev meget populær. ed denne menu får du en forret med 2 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød og forskelligt tilbehør, så du sagtens kan severe det som social dining. Du har derfor frihed til at forme aftenen, præcis som du ønsker.

Forret

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Rosastegt kalvesteg
Med urter & hvidløg
Langtidstilberedte svinekæber
Med anis, laurbær & enebær
Grillet rød spidskål
Med ristede nødder, ribs, tyttebær & honning
Pommes anna
Med brunet smør & revet vesterhavsost
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftig rødvinssauce
Tilsmagt med sennepskorn
Vejledning
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.

Hovedret:
-Pommes Anna varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Frisk timian kommes på Pommes Anna inden servering (EFTER OVN)
-Grillet spidskål varmes ca. 12-15 min inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Ristede nødder hældes over grillet spidskål inden servering

Dessert: (KUN VED TILKØB AF EN ELLER FLERE)
-Sprød karamel anrettes i appelsin panna cotta inden servering
-Kirsebær saucen kan med fordel lunes i en gryde, inden den serveres til risalamanden.


Julen står for døren, og det er tid til at få styr på julefrokosten. Vi tilbyder levering af julefrokoster ud af huset til både private og virksomheder, og med mange års erfaring sørger vores kokke for, at maden er lige så lækker og indbydende ved ankomst som i vores køkken.

Bestilling: Bestil din julefrokost ud af huset i dag. Du kan justere antallet af kuverter op til 5 dage før leveringen!

Levering: Vi leverer julefrokost fra den 13. november til den 21. december – direkte til din dør!

Praktisk: Maden leveres i varmekasser, så den holder sig varm og er nem at servere. Efter aftale afhenter vi kasser, skåle og service.

Du kan se vores øvrige julemenuer - klik her.

Har du brug for et sted at holde din julefrokost? Prøv vores selskabslokaler!

Hvis jeres egne lokaler ikke passer til jeres julefrokost, tilbyder vi at holde festen i vores moderne og hyggelige lokaler. Vi har to smukke lokaler, som skaber den ideelle ramme for en vellykket julefrokost. Læs mere under "Selskabslokaler". Vores lokaler ligger i Herning, og vi samarbejder også med en partner i Ikast, hvor I kan leje deres lokaler.

"Værkstedet", vores største lokale, kan rumme op til 100 gæster. "Facaden", vores mindre lokale, har plads til 40 gæster. Hos vores samarbejdspartner "HUSET I_RO" er der tre lokaler med plads til henholdsvis 12, 50 og 60 gæster.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og gøre jeres fest til noget særligt!
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
2 retters julefrokostx10
2990,- DKK
Pris pr. kuvert 299,-
Pris i alt2990,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.