Menu

2 retters menu (AUG-SEP)

2 retters menu (AUG-SEP) Gældende fra d. 1 august – 22 september

Vores 2 retters mene består af 2 lækre forretter, surdejsbrød, pisket smør & sæsonens hovedret med bl.a. kalvekød, havgustærte & sæsonens grøntsager. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde dit arrangement hos gastro13, er det altid skønt at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden.

Forret

Modnet italiensk skinke
Med semidried tomat, burrata, basilikumsolie & sprødt brød
Letrøget tun
Med asiatisk sesammayo & grønt
Foccacia med rosmarin, havsalt, sorte fermenterede hvidløg & olivenolie
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med timiansalt & røg
Kyllingeballotine
Med estragon & bacon
Havgustærte (minitærte)
Med frisk æble & rosmarin
Pommes anna
Med tomat, brunet smør & timian
Sommersalat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Tilsmagt med grillede løg & marvsmør
VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprødt brød kommes på Italiensk Skinke inden servering

Hovedret:
-Pommes Anna varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Frisk timian kommes på Pommes Anna inden servering (EFTER OVN)
-Glasset med nødder serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert: (KUN VED TILKØB AF EN ELLER FLERE)
-Karamelliseret hvid chokolade kommes på mazarin inden servering.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.