Menu

Lille tapas (SEP-OKT-NOV)

Lille tapas (SEP-OKT-NOV) Gældende fra d. 25 september – 10 november

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte men anbefales ikke til at være til et helaftensarrangement (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Gravad okse
Med syltede sennepskorn, solbær- & peberrodscreme samt friteret salvie
Kyllingeterrine
Med estragonmayo & sprøde rodfrugter
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Med skaldyrssuppe & urter
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & laks
Tigerrejer "pil pil"
Med aioli & mikrourter
Andelevermousse
Med rosa peber, årstidens kompot & rugbrød
VEJLEDNING

(Vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Friteret salvie anrettes på gravad okse
-Skaldyrssuppen lunes i gryde (KUN VED UNDER 15 KUVERTER)
-De sprøde rodfrugter anrettes på kyllingeterrinen
-Rugbrødsknas drysses i glasset med blåmuslinger & urter
-Skaldyrssuppen hældes i glasset inden servering (der er beregnet 1 dl. til hver)
-Glasset med nødder serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Det smørstegte rugbrød lunes 5-7 min. V 200 grader inden servering & serveres ved andelevermoussen
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Lille tapas (SEP-OKT-NOV)x4
1076,- DKK
Pris pr. kuvert 269,-
Pris i alt1076,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.