Menu

Lille tapas (SEP-OKT-NOV)

Lille tapas (SEP-OKT-NOV) Gældende fra d. 25 september – 10 november

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte men anbefales ikke til at være til et helaftensarrangement (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

TAPAS

Gravad okse
Med syltede sennepskorn, solbær- & peberrodscreme samt friteret salvie
Kyllingeterrine
Med estragonmayo & sprøde rodfrugter
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Med skaldyrssuppe & urter
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & laks
Tigerrejer "pil pil"
Med aioli & mikrourter
Andelevermousse
Med rosa peber, årstidens kompot & rugbrød
VEJLEDNING

(Vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Friteret salvie anrettes på gravad okse
-Skaldyrssuppen lunes i gryde (KUN VED UNDER 15 KUVERTER)
-De sprøde rodfrugter anrettes på kyllingeterrinen
-Rugbrødsknas drysses i glasset med blåmuslinger & urter
-Skaldyrssuppen hældes i glasset inden servering (der er beregnet 1 dl. til hver)
-Glasset med nødder serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Det smørstegte rugbrød lunes 5-7 min. V 200 grader inden servering & serveres ved andelevermoussen
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.