Menu

3 retters julefrokost

3 retters julefrokost Gældende fra d. 13 november – 21 december

Vores julefrokostmenu kan serveres som både social dining-concept men også som den traditionelle julefrokost servering. Julefrokosten er sammensat af forskellige foretter, hovedretter og desserter, så der er noget for en hver smag. Det er ikke en klassisk dansk julefrokostmenu, men kan indeholde et par klassiske elementer, som rejer, gris, kål og ris a la mande, men med et stort ”gastro13-twist”. Vi tillader os at kalde det en anderledes og meget velsmagende julemenu, som er blevet ekstrem populær. Julemenuen er sammensat med 3 forret-elementer og brød, 2 slags kød så du har mulighed for at dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære julefrokostmenu og med god grund.

Forret

Laks
Med syltet ingefær, æble & urtecreme
Gravad svin
Med rødbedetatar & appelsinsyltede glaskål
Rejesalat
Tilsmagt med fingerlimes, sprød toast & urter fra Engesvang
Koldhævede brød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Rosastegt kalvesteg
Med urter & hvidløg
Langtidstilberedte svinekæber
Med anis, laurbær & enebær
Grillet rød spidskål
Med ristede nødder, ribs, tyttebær & honning
Pommes anna
Med brunet smør & revet vesterhavsost
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftig rødvinssauce
Tilsmagt med sennepskorn

Dessert

Appelsin panna cotta
Med kardemommecreme & sprød karamel
gastro13s ris a la mande
Med kondenseret mælk, hvid chokolade & ristede mandler.
Hertil kirsebærsauce med amarena kirsebær, kirsebærvin & portvin
VEJLEDNING:
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Sprød toast anrettes på rejesalaten inden servering.
-Rugbrødscrunch anrettes på gravad svin inden servering.

Hovedret:
-Pommes Anna varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Frisk timian kommes på Pommes Anna inden servering (EFTER OVN)
-Grillet spidskål varmes ca. 12-15 min inden servering.
-Glasset med kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Ristede nødder hældes over grillet spidskål inden servering

Dessert:
-Sprød karamel anrettes i appelsin panna cotta inden servering
-Kirsebær saucen kan med fordel lunes i en gryde, inden den serveres til risalamanden.


Julefrokosterne nærmer sig med hastige skridt - så skynd dig at få styr på maden. Vi leverer julefrokoster ud af huset til private og virksomheder, og har gjort det i mange år. Vores kokke forbereder og pakker maden, så den ankommer lige så indbydende og lækker, som da den stod i vores køkken.

- Bestilling: Bestil julefrokosten ud af huset allerede i dag. I kan tilpasse antallet af kuverter op til 5 dage før udbringning!

- Levering: Vi starter vores levering af julefrokosterne fra d. 13. november og indtil d. 21. december – og vi leverer direkte til døren!

- Praktik: Vi leverer maden i varmekasser og kasser, så maden er varm og let at servere. Vi kommer og afhenter kasser, skåle, service mv. efter aftale.

Du kan se vores øvrige julemenuer - klik her.

Mangler du en lokation at holde din julefrokost i - prøv vores selskabslokaler.

Skal I planlægge jeres julefrokost, men føler at virksomhedens egne lokaler ikke helt passer til begivenheden? Så tilbyder vi muligheden for at afholde julefrokosten i vores lokaler.
Vi råder over to smukke, hyggelige og moderne lokaler, der skaber den perfekte ramme for en vellykket fest. Læs mere om vores muligheder under "Selskabslokaler".
Vores lokaler ligger i Herning, men vi har også en samarbejdspartner i Ikast, hvor I kan leje deres lokaler.

"Værkstedet", vores største lokale, kan rumme op til 100 siddende gæster.
"Facaden", vores andet lokale, har plads til op til 40 siddende gæster.
Hos vores samarbejdspartner "HUSET I_RO" kan I vælge mellem tre forskellige lokaler med kapaciteter på henholdsvis 12, 50 og 60 gæster.

Vi ser frem til at byde jer velkommen og være en del af jeres fest!
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
3 retters julefrokostx10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.