Menu

Bryllupsmenu

Bryllupsmenu Eksempel på en bryllupsmenu

Dette er vores eksempel på en lækker & spændende bryllupsmenu. Du tilbydes her forret, hovedret samt dessert, hvor alle retter indeholder flere sæsonbetonede elementer. En toplækker menu, sammensat af de bedste råvarer.

Forret

Kammusling
Med jordskok, æble & sprødt
Jomfruhummer
Med skaldyrssauce, grøn olie & urter fra Engesvang
Oksetatar
Med trøffelcreme, rugbrødscrunch & syltede løg
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalveculotte
Med hvidløgsolie & flagesalt
Kyllingeballotine
Med estragon & tomat
Sæsonens kartoffel
Med urtesmør & grønt
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Grillede løg & confiteret porre
Med ristede nødder & tyttebær
Rødvinssauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg

Dessert

Creme brulee
Med orangekaramel & sprødt
Gateau marcel
Serveret med friske bær, broken gel & sprød chokolade
Forretten er portionsanrettet, hovedretten serveres som social dining på bordene & desserten er portionsanrettet.

VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-De sprøde lotusrodschips kommes på kammuslingen inden servering
-Den lune skaldyrssauce kommes på jomfruhummeren inden servering
-Rugbrødscrunch kommes på tatar inden servering

Hovedret:
-Kartoflerne varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Grillet løg varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Confiteret porre varmes ca. 12 min. v. 200 grader.
-De ristede nødder drysses på løg og porre inden servering
-Tyttebær drysses på løg og porre inden servering
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
Det sprøde kommes på Creme Brulee inden servering
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Bryllupsmenux50
24450,- DKK
Pris pr. kuvert 489,-
Pris i alt24450,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.