Menu

Bryllupsmenu

Bryllupsmenu Eksempel på en bryllupsmenu

Dette er vores eksempel på en lækker & spændende bryllupsmenu. Du tilbydes her forret, hovedret samt dessert, hvor alle retter indeholder flere sæsonbetonede elementer. En toplækker menu, sammensat af de bedste råvarer.

Forret

Kammusling
Med jordskok, æble & sprødt
Jomfruhummer
Med skaldyrssauce, grøn olie & urter fra Engesvang
Oksetatar
Med trøffelcreme, rugbrødscrunch & syltede løg
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalveculotte
Med hvidløgsolie & flagesalt
Kyllingeballotine
Med estragon & tomat
Sæsonens kartoffel
Med urtesmør & grønt
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Grillede løg & confiteret porre
Med ristede nødder & tyttebær
Rødvinssauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg

Dessert

Creme brulee
Med orangekaramel & sprødt
Gateau marcel
Serveret med friske bær, broken gel & sprød chokolade
Forretten er portionsanrettet, hovedretten serveres som social dining på bordene & desserten er portionsanrettet.

VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-De sprøde lotusrodschips kommes på kammuslingen inden servering
-Den lune skaldyrssauce kommes på jomfruhummeren inden servering
-Rugbrødscrunch kommes på tatar inden servering

Hovedret:
-Kartoflerne varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Grillet løg varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Confiteret porre varmes ca. 12 min. v. 200 grader.
-De ristede nødder drysses på løg og porre inden servering
-Tyttebær drysses på løg og porre inden servering
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
Det sprøde kommes på Creme Brulee inden servering

Du kan se vores bryllupsmenuer - klik her.
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Bryllupsmenux50
24450,- DKK
Pris pr. kuvert 489,-
Pris i alt24450,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.