Menu

Lille sæsonmenu (FEB-MAR)

Lille sæsonmenu (FEB-MAR) fra d. 21 februar - 31 marts

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Ellers er der altid mulighed for at lave ændringer, således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Hovedret

Langtidstilberedt & rosa okse
Med rosmarin & flagesalt
Svinemørbrad
Rullet i masser urter & crust
Persilleflan
Med hakket persille, persillerod, hjemmesylt & baconcreme
Kartoffelkvadrat
Med purløg, timian & saltet smør
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Monteret med smør & tilsmagt med kalvefond
VEJLEDNING
(Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

Forret: (KUN VED TILKØB AF EN ELLER FLERE FORETTER)
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Rejesalaten sprøjtes i kræmmerhusene inden servering og pyntes med ét stk stedmoderblomst på hver.
-De sprøde kapers anrettes på vitello tonnato inden servering
-De sprøde rugbrødschips anrettes på lavvarmet fisk inden servering.

Hovedret:
-Kartoffelkvadrat varmes ca. 25 min. v. 200 grader
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert: (KUN VED TILKØB AF EN ELLER FLERE DESSERTER)
-Knækbrødet serveres til osten
-Karamelsaucen lunes i mikroovn eller gryde til den er lun & serveres med karameltærten.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.