Menu

Stor tapas (AUG-SEP)

Stor tapas (AUG-SEP) Gældende fra d. 1 august – 22 september

Vores store tapas er menuen hvor der bare intet mangler. Menuen er en fuldstændig perfekt løsning til social dining, hvor I kan sidde og hygge jer om maden i timevis. Menuen serveres i forskellige små skåle samt glas, og I kan derfor selv afgøre hvor mange anretninger menuen skal deles op i. Dette er uden tvivl en af vores mest populære menuer og der følger selvfølgelig også 2 desserter med. Et helt perfekt valg af menu til en aften med venner eller til en større begivenhed. Husk at vi altid tilbyder lækre vine som er tilpasset de enkelte menuer.

TAPAS

Modnet italiensk skinke
Med semidried tomat, burrata, basilikumsolie & sprødt brød
Hvid sæsonfisk
Med fiskesauce, dild & sprødt crunch
Letrøget tun
Med asiatisk sesammayo & grønt
Foccacia med rosmarin, havsalt, sorte fermenterede hvidløg & olivenolie
Serveret med pisket smør
Havgustærte (minitærte)
Med frisk æble & rosmarin
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer & bresaola
Kold tomatsuppe ala bloody mary
Med basilikumscreme & chili
Tigerreje
Med ærtepesto & grønt
Empanadas
Med oksekød, sesam, spidskommen & fetacreme

Dessert

Mazarinkage tilsmagt med citron
Hertil lakridssyltede gulerødder, yuzucreme & karamelliseret hvid chokolade
Blondie ("hvid brownie")
Med passionsgel, passionsstøv & frisk passionsfrugt
VEJLEDNING:
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Vi anbefaler i servere vores Stor tapas i ”forret”, ”hovedret” og dessert.

”Forret:”
-Brødet varmes 6-8 min. v. 200 grader
-Fiskesauce lunes i gryde (KUN VED UNDER 15 KUVERTER)
-Sprødt brød kommes på Italiensk Skinke inden servering
-Sprødt crunch kommes på hvid fisk inden servering
-Den lune fiskesauce kommes på hvid fisk inden servering (ca. 3 spsk.)

”Hovedret:”

-Glasset med nødder serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat
-Havgustærten varmes ca. 10 min v. 220 grader.
-De friske æbler kommes på havgustærten (EFTER OVN)
-Empanadas varmes ca. 15min. på 220 grader
-Den kolde tomatsuppe hældes i glasset med basilikumscreme

Dessert:
-Karamelliseret hvid chokolade kommes på mazarin inden servering.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.