Menu

3 retters menu (JULI-AUG-SEP)

Denne menu kan først leveres d. 30. juli 2025. Forudbestil allerede i dag.

3 retters menu (JULI-AUG-SEP) Gældende fra d. 30 juli – 21 september

Årstidens menu er perfekt som social dining concept. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest i et selskabslokale, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstidens menu får du en forret med 3 elementer, samt en hovedret med 2 slags kød, kartofler & sæsongrønt. Som afslutning er der 2 desserter ud fra sæsonen. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Varmrøget laks
Med grøn peberdressing & dild
Tigerrejer
Med kinaradise & skaldyrssauce
Coppa
Med blomkålscreme & syltede rødløg
Koldhævede surdejsbrød med mæsk fra Bøllingsø Bryghus.
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalv
Med timiansalt & røg
Kyllingeballotine
Med grillet peberfrugt & serrano
Kartoffeltærte
Med urter, ost & kartoffelchips
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Spæde romaine
Med citrusdressing & nødder
Kraftig okseglace
Med østerhatte & fermenteret svampe

Dessert

Kokos spongecake
Med grillet ananas, chokoladekokos ganache & karamelliseret hvid chokolade
Hindbærkoldskåls panna cotta
Tilsmagt med yuzu & maltchips
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
3 retters menu (JULI-AUG-SEP)x10
3890,- DKK
Pris pr. kuvert 389,-
Pris i alt3890,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.