Menu

Eksklusiv bryllupsmenu

Eksklusiv bryllupsmenu Eksempel på en eksklusiv bryllupsmenu

Dette er vores eksempel på en eksklusiv bryllupsmenu som er til dem som ikke vil nøjes. Du tilbydes her appetizer, forret, hovedret samt dessert, hvor alle retter indeholder flere elementer fra øverste hylde. En lækker menu, sammensat af de bedste råvarer.

Appetizer

Boghvedeblinis
Med Baerii kaviar, pisket creme fraiche, rødløg & grønt

Forret

Kammusling
Med jordskok, æble & sprødt
Jomfruhummer
Med skaldyrssauce, grøn olie & urter fra Engesvang
Oksetatar
Med trøffelcreme, rugbrødscrunch & syltede løg
Koldhævede surdejsbrød
Serveret med pisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalvemørbrad
Med hvidløgsolie & flagesalt
Grillede løg & confiteret porre
Med ristede nødder & tyttebær
Sæsonens kartoffel
Med urtesmør & grønt
Årstidens salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Rødvinssauce
Tilsmagt med gastrique, kalvefond & løg

Dessert

Creme brulee
Med orangekaramel & sprødt
Gateau marcel
Serveret med friske bær, broken gel & sprød chokolade
Forretten er portionsanrettet, hovedretten serveres som social dining på bordene & desserten er portionsanrettet.

VEJLEDNING
(Vi anbefaler varmluftsovn)

Forret:
-De sprøde lotusrodschips kommes på kammuslingen inden servering
-Den lune skaldyrssauce kommes på jomfruhummeren inden servering
-Rugbrødscrunch kommes på tatar inden servering

Hovedret:
-Kartoflerne varmes ca. 20-25 min. v. 200 grader
-Grillet løg varmes ca. 12 min. v. 200 grader
-Confiteret porre varmes ca. 12 min. v. 200 grader.
-De ristede nødder drysses på løg og porre inden servering
-Tyttebær drysses på løg og porre inden servering
-Glasset med nødder/kerner serveres til årstidens salat
-Glasset med dressing serveres til årstidens salat

Dessert:
Det sprøde kommes på Creme Brulee inden servering

Du kan se vores bryllupsmenuer - klik her.
Print menu
Din forespørgsel
Antal kuverter:
Husk at du altid kan ændre dit endelige antal indtil 5 dage før afholdelse
Eksklusiv bryllupsmenux50
32450,- DKK
Pris pr. kuvert 649,-
Pris i alt32450,- DKK
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.