Menu

Lille tapas (JAN-FEB)

Lille tapas (JAN-FEB) Fra d. 5 jan- 18 feb

Vores tapasmenu er den mest solgte af alle vores menuer – prøv den! Dette er den perfekte løsning til en hyggelig aften hvor man kan sidde og snakke over maden i flere timer. Tapasretterne giver anledning til en aften hvor fællesskab og gastronomi går op i en højere enhed. Denne menu indeholder nok til at alle bliver mætte. (Der er mulighed for at ændre/reducere/tilføje antallet af retterne i de enkelte menuer).

Tapas

Dildgravad okse
Med fermenteret hvidløgsmayo & bagte tomater
Hvid sæsonfisk
Med blomkålscreme, brunet smør, agurk & rugbrødskrummer
Svampesuppe tilsmagt med portvin
Med trøffelolie, sprødt crunch & grønt
Udvalg af Unika ost
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Grøn spinatwrap
Med confiteret and, balsamicoglace, rødkål & nødder
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør
Filopakke
Med porre, bacon, urter & creamcheese
Vejledning til lille tapas:

Bemærk at vi anbefaler varmluftsovn)

-Brødet varmes 8-10 min. v. 200 grader
-Suppen varmes i en gryde til kogepunktet (KUN TIL SELSKABER PÅ 15 PERSONER ELLER MINDRE)
-Den varme suppe hældes i glasset med trøffelolie & grønt
-Sprødt crunch anrettes på suppen som det sidste inden servering.
-Rugbrødskrummer anrettes på hvid sæsonfisk inden servering.
-Filopakke varmes ca. 15-20 min. v. 200 grader inden servering
-Grønt til filopakke anrettes ved filopakkerne inden servering.
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.