Menu

Årstidens menu (NOV-DEC)

Årstidens menu (NOV-DEC) fra d. 16. november - 21 december

Årstidens menu er perfekt som social dining conpect. Her tilbydes du forret, hovedret samt dessert, hvoraf der er flere elementer i hver ret. Om du får gæster derhjemme eller skal afholde din fest hos gastro13, er det altid skøn at strække aftenen så længe som muligt så man både når at nyde sine gæster samt maden. Ved årstiden menu får du 3 forretter samt en hovedret med 2 slags kød, hvor du har mulighed for at dele hovedretten op i 2 serveringer. Til slut er der 2 desserter, som også sagtens kan deles op. Du får altså her selv muligheden for at bestemme hvordan aftenen skal forløbe og ”hvor meget maden skal fylde” i løbet af arrangementet. Dette er vores mest populære menu og med god grund.

Forret

Sorte blinis
Med røget laks, agurk, fennikel & ost
Rosastegt fasanbryst
Med havtorns syltede løg, svampecreme, mandler & grønt
Krydret & gravad okse
Serveret med peberrodscreme, kapers & æggeblomme
2 varianter af hjemmebagt surdejsbrød
Hjemmepisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt gris
Med rosmarin & juleøl
Andebryst a la orange
Tilberedt med kanel & anis
Pommes anna
Med svampe, løg, hvidløg & massere af smør
Gastro13s æbleflæsk
Serveret med syltet æble & sprøde flæskesvær
Vintersalat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftigt efterårssauce
Tilsmagt med enebær, oksefond & ribs

Dessert

Gastro13s æblekage
Med mirabelle, mascarponecreme & solbærmarengs
Appelsin panna cotta
Med kardemomme & pistaciekrokant
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde kræmmerhuse
Glasnudel salat & økologisk dobbeltfraiche 48% (G, L) (2 stk. pr. person)

Forret

Ravioli med svampe & trøffel
m. cremet ricotta sauce, syltede græskar & purløgsolie (G, L)
Surdejsbrød
hertil pisket smør med økologisk citron, grønne urter & dansk flagesalt (G, L)

Mellemret

Kikærte souffle med persille & hvidløg
serveres med brunet smør, soya og semas (G, L)

Hovedret

Sous vide selleri
serveres med trøffel pommes anna, variation af løg &
 vegansk glace tilsmag med timian & hvidløg.

Dessert

Chokoladedessert.
med saltkaramel, solbærmousse, chokoladeis, kirsebær broken gel, frisk kørvel & sprødt crunch (G, L, N)

3-retters indeholder: Forret + Hovedret + Dessert.
4-retters menuen indeholder: Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert
5-retters menuen indeholder: Appetizer + Forret + Mellemret + Hovedret + Dessert.

Skriv antallet af veganske kuverter I ønsker som en kommentar under “yderligere bemærkninger” når du bestiller.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.