Menu

Receptionsmenu (MAJ-JUNI-JULI)

Receptionsmenu (MAJ-JUNI-JULI) Minimum 15 kuverter (Gældende fra d. 16 maj - 6 juli)

Bemærk at alle menupunkter er “hapsere” & menuen kan dermed ikke bruges som en frokost eller et mættende måltid. Der tillægges en merpris ved færre antal kuverter.OBS:Der er beregnet 1 hapser pr. person ved denne kuvertpris.Gældende fra d. 16 maj til d. 6 juli

Receptionshapsere

Citrus & pebermarineret laks
Med æble, cremet citrussauce & grønt
Rosastegt kalveinderlår
Med grøn basilikumspesto, rugbrødscrunch & syltede bøgehatte
Fast modnet ost i bjælke
Serveret med sprøde knækbrød, kompot & oliven
Hvid sæsonfisk
Med tatarsauce, sprødt brød & urter
Minislider (kold)
Med kyllingesalat & hjemmesylt
Citronkage
Med brændt marengs & citronkys
VEJLEDNING
-Sprødt brød anrettes på hvid sæsonfisk inden servering
-Rugbrødscrunch anrettes på kalveinderlår inden servering
-Knækbrødet serveres til osten
-Citronkys anrettes på citronkagen inden servering
Print menu
Ikke tilgængelig
Denne menu er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi udvikler hele tiden menuerne, så de passer til årstidens lækre råvarer.

Har du specielle ønsker, kan du kontakte os her.
Se aktuelle menuer
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.